Κατηγοριες

ΕταιριεςΑναζητηση

Εισοδος Μελων

Αναζητηση Δεματος

Αναζητήστε το δέμα της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο μέσω των ΕΛΤΑ Πορτα-Πορτα πληκτρολογώντας τον Αριθμό Αποδεικτικού.

Find Us On Facebook

Κοινωνικα Δικτυα

Home Όροι χρήσης
Όροι χρήσης

Το www.autocorner.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας AUTO CORNER όπου αποτελείται από το κεντρικό κατάστημα ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 27,ΝΕΑΠΟΛΗ, 2310615987 και το υποκατάστημα ΛΑΓΚΑΔΑ 32, 2310512459  και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας www.autocorner.gr υπόκειται στους παρόντες όρους καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τους  νόμους 2774/1999, 3471/2006 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000) και ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και 02/58/ΕΚ) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και  στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής η περιγραφή των χαρακτηριστικών των προϊόντων. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

ΤΙΜΕΣ

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των προϊόντων, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται στα 7€. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες που έχουν αποσταλεί. Σημειώνεται ότι η εταιρεία μας δύναται να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.Επίσης,σε ορισμένες περιπτώσεις κάποια προϊόντα μπορεί να πωλούνται με διαφορετική τιμή στα καταστήματα μας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΝΤΩΝ

To autocorner.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΝΤΩΝ

Προϊόντα στα οποία ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση.Στα υπόλοιπα προϊώντα δεν προσφέρετε καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα μας καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη.

ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Απαγορεύεται ρητά η χρήση της ιστοσελίδας autοcorner.gr από ανήλικους.

ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ

Οι πληροφορίες στο autocorner.gr μπορεί να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες και να μην είναι ολοκρηρωμένες. Παρόλα αυτά, διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τα όποια λάθη ή ανακρίβειες και να ενημερώνουμε τις πληροφορίες των προϊόντων χωρίς προηγούμενη  ενημέρωση(συμπεριλαμβανωμένων και προϊόντων σε δοθήσες παραγγελείες). Τα λάθη αυτά μπορεί να παρουσιάζουν ανακρίβείες σε περιγραφές προϊόντων, διαθεσιμότητα ή ακόμα και τιμές. Ζητούμε εκ των πρωτέρων συγνώμη για την όποια δυσχέρια μπορεί να προκαλέσουν αυτές οι λανθασμένες πληροφορίες. Εάν κάποιο προϊόν εκ παραδρομής φέρει λανθασμένη τιμή, το autocorner.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης ή ακύρωσης αποστολής του προϊόντος με λανθασμένη τιμή, είτε έχετε ολοκληρώση την παραγγελία σας είτε όχι.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να απεικονίζονται στα προϊόντα τα φυσικά τους χρώματα. Παρόλα αυτά, επειδή τα χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από την οθόνη που χρησιμοποιείται, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η οθόνη σας απεικονίζει τα χρώματα των προϊόντων με ακρίβεια.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

H εταιρία www.autocorner.gr παρέχει στους πελάτες της , μια σειρα από πιθανούς τρόπους πληρωμής για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

 

  • Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής είναι 7€.
Για παραγγελίες άνω των 200€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στους ακόλουθους λογαριασμούς
ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5265-039277-346

EUROBANK:0026-0191-00-0100563723

EΘΝΙΚΗ    :741/743676-93

Δικαιούχος λογαριασμών, Μπούκλας Γρηγόριος

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310615987 ή στο 6937451184.

  • Μέσω paypal

  • Mέσω πιστωτικής κάρτας

    Σύντομα θα είναι διαθέσιμος αυτος ο τρόπος πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Με υπηρεσία courier για μικρά αντικείμενα και με μεταφορική για πιό μεγάλα προϊόντα.
Τα προϊόντα παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΗΜΙΑΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την εταιρεία.
  • Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην εταιρεία μας. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται μέσω εταιρίας courier.

Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται σε διαθεσιμότητα δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

 


Η από μέρους σας πρόσβαση στην ιστοσελίδα του autocorner.gr, επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει με επάρκεια και πληρότητα όσα παραπάνω αναφέρονται, καθώς και ότι συμφωνείτε απόλυτα με τους όρους αυτούς.

 

Προσφορές του μήνα

X-SPEED
X-SPEED
€40,00
€38,00
Κερδίζετε: €2,00
GS1
GS1
€60,00
€50,00
Κερδίζετε: €10,00
MENABO PRO BIKE
MENABO PRO BIKE
€60,00
€48,00
Κερδίζετε: €12,00

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
€40,00
€35,00
Κερδίζετε: €5,00

GUARD ΚΟΥΚΟΥΛΑ
GUARD ΚΟΥΚΟΥΛΑ
€75,00
€70,00
Κερδίζετε: €5,00
} catch(err) {}